Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3877 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
Dino napisał: Ty co!?
Przecież Ciebie już nie ma.

ALEŻ ON JUŻ ŚPI...
A że lunatykuje po necie...
To taka niegroźna przypadłość....

Fakt, niegroźna, byle nie zaczął w realu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
bm1512 napisał:
a co cie interesowalo? nie pytam o jakies jebane lektury, a o to czym sie kierowales przy wyborze lektur.

no to niezła zachęta, że tak napiszę, do czytania twoich kolejnych postów... nie ma to jak wejście smoka niektórzy lektury czytają, zamiast j............................................................................................................................

słowo napisane jest nieśmiertelne. tylko przypominam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
saka napisał:...słowo napisane jest nieśmiertelne. tylko przypominam.
E TAM można go normalnie spalić na STOSIE ... J...... kultury ...i po kłopocie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bm1512)
Wiking
ooo, widze, ze tu jakies klimaty przesmiewczo-kumoterskie panuja. panowie, piszecie razem, pijecie razem, a moze jeszcze spicie razem???!!! tak czy siak, staralem sie dobrac pytania i argumenty do tematu - rzeczowo. juz mi sie tu podoba, az chce sie wyjsc... z kina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
bm1512 napisał:
ooo, widze, ze tu jakies klimaty przesmiewczo-kumoterskie panuja. panowie, piszecie razem, pijecie razem, a moze jeszcze spicie razem???!!! tak czy siak, staralem sie dobrac pytania i argumenty do tematu - rzeczowo. juz mi sie tu podoba, az chce sie wyjsc... z kina.

Jakbyś dobrał właściwy język do tej rzeczowości, to byłoby o czym dyskutować, a tak - krzyżyk na drogę, pa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bm1512)
Wiking
Dino napisał:
bm1512 napisał:

Jakbyś dobrał właściwy język do tej rzeczowości, to byłoby o czym dyskutować, a tak - krzyżyk na drogę, pa .

Czesc kocie! Eh, jaki ty dziki jestes
Wiesz co, troche cie rozumiem, obszczales teren i teraz go bronisz, razem ze swoimi przyjaciolmi.

Ps1. A teraz tak po mesku - wal sie chlopie. Jesli ci cos nie pasuje, jesli ci forma nie pasuje, to sie po prostu nie wcinaj. No chyba, ze sie bardzo nudzisz ze soba.

To byla najbardziej intelektualna odpowiedz, na jaka mnie stac.

Ps.2. nie wiem, czy ty, ale byc moze ktos z twojego kregu doceni to, ze stawiam przecinki w prawidlowych miejsach...he, ze w ogole je stawiam. Pozdrawiam i sie wal - na zawsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...chociaz to nie do mnie,ta odpowiedz,a tym bardziej ja rowniez,nie jestem przyjacielem dino,to jednak podzielam twoje zdanie,bm1512

wal sie chlopie...jesli,to najbardziej intelektualna odpowiedz,na jaka cie stac!

wal sie ,na zawsze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bm1512)
Wiking
Nie bardzo juz rozumiem...kto ma sie walic w koncu, Panie Ladny???
Ja, kot, czy moze Ty. Cos duzo w tym poezji, a ja w matematykach bylem zawsze lepszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
bm1512 napisał:

Czesc kocie! Eh, jaki ty dziki jestes
Wiesz co, troche cie rozumiem, obszczales teren i teraz go bronisz, razem ze swoimi przyjaciolmi.

Ps1. A teraz tak po mesku - Wal sie chlopie. Jesli ci cos nie pasuje, jesli ci forma nie pasuje, to sie po prostu nie wcinaj. No chyba, ze sie bardzo nudzisz ze soba.

To byla najbardziej intelektualna odpowiedz, na jaka mnie stac.

Ps.2. nie wiem, czy ty ale byc moze ktos z twojego kregu doceni doceni, ze stawiam przecinki w prawidlowych miejsach...he, ze w ogole je stawiam. Pozdrawiam i sie wal - na zawsze.

Gratulacje za wysiłek umysłowy, sztuką jest wznieść się na wyżyny własnego intelektu i chwała ci za to . Przecinki to twój problem i nic mi do tego, jeśli masz traumę z tego powodu, napisz do Mad psycholog, może pomoże.

PS.
   A teraz po twojemu - Wal się na ryj, kozaczku balkonowy. Jeżeli nie jesteś w stanie pisać swoich tekstów na poziomie ogólnie przyjętym w dyskusji publicznej, to nie pisz, nie będziesz się stresował i zaśmiecał forum drętwymi postami.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bm1512)
Wiking
myslalem, ze juz skonczylismy intelektualne wywody. ja zamykam temat.
ps. tak latwo sie dales sprowokowac, KOCIE))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok